Inschrijving vraagouders

Vraagouders kunnen zich op 2 manieren aanmelden:

Het inschrijfformulier downloaden op onze site of het inschrijfformulier telefonisch of per mail aanvragen.
Vervolgens wordt het volledig ingevulde formulier (voorzien van handtekening) via de mail gestuurd naar info@loky.nl of per post naar Gastouderbureau Loky, Grosthuizen 37, 1633EL te Avenhorn.

Nadat het formulier is ontvangen wordt er door de bemiddelingsmedewerker contact met de ouder opgenomen om een afspraak te maken voor een aanmeldingsgesprek bij de ouder thuis. Naast het uitwisselen van informatie n.a.v. het inschrijfformulier wordt ook stilgestaan bij de wensen die ouders hebben op het gebied van bijvoorbeeld huisdieren, roken en woonomgeving van de gastouder.

In overleg met de ouder start de bemiddelingsmedewerker direct met het zoeken naar een geschikte gastouder. Wanneer er een geschikte gastouder is gevonden vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Wanneer beide partijen het gesprek als positief hebben ervaren wordt er een koppeling tot stand gebracht waarin de afspraken bij het koppelingsgesprek contractueel worden vastgelegd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kyra van Kessel op telefoonnummer: 0229-505063 of 06-38744732.

Download hier het Inschrijfformulier voor vraagouders.
Door het invullen en ondertekenen hiervan gaat u akkoord met ons Privacy Statement, welke te vinden is op onze home-pagina.