Het ontstaan van Loky

Gastouderbureau Loky is ontstaan uit liefde voor deze tak van kinderopvang. Na ongeveer 15 jaar werkervaring te hebben opgedaan bij een ander gastouderbureau besloot ik in 2003 samen met een collega ons eigen gastouderbureau op te richten. Toen zij in 2006 besloot een andere weg in te slaan ben ik in mijn eentje verder gegaan met Loky en tot op de dag van vandaag doe ik dit met heel veel plezier. Sinds 2011 hebben we ook een boekhouder in dienst die ons helpt met alle financiĆ«le aspecten die horen bij gastouderopvang. Tot halverwege 2019 hebben we er altijd een vaste bemiddelingsmedewerkster bij gehad en hebben wij jarenlang met z’n drietjes een sterk team gevormd. Sinds de zomer van 2019 bestaat Loky uit Kyra van Kessel en Mark van Rijswijk.

Wij streven er naar gastouderopvang zo professioneel mogelijk te laten verlopen in samenwerking met gastouders, ouder(s) en hun kinderen. We gaan uit van opvang op maat en onderscheiden ons van andere bureaus omdat we iedere ouder(s) en gastouder persoonlijk van dienst willen zijn. Snel schakelen, geen ingewikkelde procedures maar gesprekken bij zowel gast- als vraagouder(s) aan huis, dat is waar wij voor staan. Kwaliteit, kennis en ervaring zijn daarbij van onschatbaar belang !

Gastouderopvang via een gastouderbureau is een volgens de Rijksoverheid geregistreerde vorm van kinderopvang. De opvang wordt alleen officieel erkend als deze tot stand is gekomen via een gastouderbureau. Wij voldoen aan al deze kwaliteitseisen en staan uiteraard geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Wat vinden wij belangrijk ?

kwaliteit