Bent u op zoek naar een gastouder die nog plek heeft !

Of wilt u meer informatie over onderstaande aanvragen? Neem dan contact met ons op en bel 0229-505063 of 06-38744732.

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, doe dit dan naar info@loky.nl

april 2021

ABBEKERK
Bent u op zoek naar een leuke gastouder in Abbekerk? Dan hebben wij de leukste gastouder met veel ervaring voor u !

ASSENDELFT – SAENDELFT
Per direct heeft een gastouder in Saendelft – Oost weer plek op di, woe & do voor kinderen van 0 – 4 jaar. Er is een hele lieve afgerichte hond aanwezig.

ASSENDELFT – SAENDELFT
Op zoek naar een leuke, betrouwbare, flexibele gastouder? Dan heb ik plek voor uw kindje(s), om heerlijk te spelen in een thuis situatie …… Wij wonen in Assendelft (Saendelft – Oost), in een kindvriendelijke buurt ………..

ASSENDELFT – SAENDELFT
Wendy’s Ukkepukkies is pas verhuist naar Assendelft en er zijn nog plekjes vrij op ma, di & do. De openingstijden zijn van 7.00 tot 17.30.
Wij wonen in Saendelft vlakbij de opgang naar de A8. Hierdoor maakt het ook een fijn plekje voor ouders die over de A8 rijden en op doorreis zijn naar huis! Wie o wie vind het gezellig om in ons gezin te komen spelen, ontdekken, te leren en te ervaren. Wij houden van buiten op ontdekking te gaan, knutselen, bakken, bouwen met de duplo of spelen met de poppen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gastouderbureau Loky.

ASSENDELFT – SAENDELFT          Kelly’s Buitenschoolse opvang”
Ik haal kindjes op van basisschool De Meander en De Oceaan. Zit uw kindje op een andere school en is het mogelijk dat u uw kind zelf bij mij kan langsbrengen? Dan kan dat uiteraard ook!
Avondeten is inbegrepen en de ophaaltijden kunnen wij altijd bespreken.
Kijk voor meer informatie op mijn Facebook pagina Kelly’s BSO

ASSENDELFT                                      BSO De Dorpsakker”
Bent u op zoek naar BSO opvang voor basisschool de Dorpsakker op een landelijke plek? GOB Loky heeft op maandag, dinsdag en donderdag een enthousiaste gastouder beschikbaar wonend op een boerderij met uitzicht op koeien en een groentetuin. Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

ASSENDELFT (Zuid)
Binnenkort gaat Dede starten als gastouder voor de kleine kinderen (tussen de 0 en 4 jaar).
Haar opvang gaat open op maandag, dinsdag en donderdag, vanaf 07.30 tot 18.00

BEVERWIJK
Vanaf heden heeft een gastouder voor een peuter of schoolgaand kind een plekje vrij. Zij is beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag (en eventueel 1 dag in het weekend).

CASTRICUM
Gastouder Anja bied opvang aan kinderen tussen 1,5 en 4 jaar en heeft nu weer een plekje vrij op dinsdag en donderdag. Kinderen kunnen zich bij mij op een speelse manier in de natuur ontwikkelen.  Kijk voor meer informatie op mijn website Gastouder Anja

HOORN
Leuke gastouder(s) hebben regelmatig plek voor kinderen van 0 – 12 jaar. Laat het ons weten wanneer je haar en haar familie wil ontmoeten.

PURMEREND
Ben je op zoek naar een leuke gastouder  die kinderen opvangt in de leeftijd van 0-4 jaar in de Weidevenne ? Superleuke, ervaren gastouder heeft op maandag, dinsdag en donderdag weer een plekje vrij.

PURMEREND
Een ervaren gastouder in de Weidevenne krijgt na de zomervakantie plek voor een kindje van 0 – 4 jaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

DE RIJP
Mijn naam is Margareth. Omdat mijn lieve oppaskindjes zijn verhuisd heb ik weer een paar plekjes vrij. Mocht je nog op zoek zijn naar een lieve, betrouwbare gastouder met heel veel ervaring dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik woon in de Rijp in een kindvriendelijke buurt met veel speelruimte.

UITGEEST
Zoekt u een gastouder in Uitgeest met veel ervaring? Dat komt dan goed uit want die hebben wij in ons bestand.
Zij heeft veel ervaring en heeft plek op dinsdag, woensdag en donderdag. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

WORMERVEER
Ben je op zoek naar een gastouder die dagopvang biedt aan kinderen van 0 – 4 jaar ? dan ben je bij Tamara aan het juiste adres. Zij heeft per direct plek op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

ZAANDAM         (’t Kalf)
Leuke vlotte gastouder is pas verhuisd en heeft nog een aantal plekjes vrij voor kinderen van 0 – 4 jaar. Zij is beschikbaar van maandag t/m donderdag.

ZWAAG
Leuke gastouder heeft regelmatig plek voor kinderen van 0 – 4 jaar. Laat het ons weten wanneer je haar en haar familie wil ontmoeten.

Druk op onderstaande button om meer te lezen over onze gastouders !

onze gastouders