Bent u op zoek naar een gastouder die nog plek heeft !

Of wilt u meer informatie over onderstaande aanvragen? Neem dan contact met ons op en bel 0229-505063 of 06-38744732.

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, doe dit dan naar info@loky.nl

NOVEMBER 2023

Abbekerk
Bent u op zoek naar een leuke gastouder in Abbekerk of omgeving ? Dan hebben wij de leukste gastouder met veel ervaring ! Zij heeft  op dit moment nog een plekje op de maandag.

Assendelft
Gastouder met meer dan 20 jaar ervaring biedt (flexibele) kleinschalige opvang voor kinderen van 0 – 12 jaar. Momenteel heeft zij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag weer plek. Zij woont vlakbij de opgang naar de A8. Hierdoor maakt het ook een fijn plekje voor ouders die over de A8 rijden en op doorreis zijn naar het werk of naar huis.

Beverwijk
Binnenkort is er bij een gastouder weer een plekje vrij voor een peuter of schoolgaand kind. Zij is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Castricum
Gastouder Anja biedt opvang aan kinderen tussen 1,5 en 4 jaar en heeft nu weer een aantal plekjes vrij op dinsdag & donderdag. Kinderen kunnen zich hier op een speelse manier in de natuur ontwikkelen.

Heemskerk
Leuke gastouder heeft in de ochtend plek voor nieuwe gastkinderen. Vanaf volgende jaar mei komen hier ook dagplaatsen beschikbaar.

Hoogkarspel
Leuke gastouder, wonend naast een speeltuin, heeft op dit moment volop plek. Alle dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

Hoorn / Zwaag
Leuke gastouder(s) hebben regelmatig plek voor kinderen van 0 – 4 jaar. Laat het ons weten wanneer je deze gastouder en haar familie wil ontmoeten.

Krommenie
Zeer ondernemende gastouder in Krommenie heeft plek op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

Krommenie
Leuke enthousiaste gastouder biedt kleinschalige opvang. Er worden maximaal 3 kindjes per dag opgevangen en hierdoor is er veel ruimte om zich te ontwikkelen in eigen tempo.
Individuele aandacht en samenspel, in een veilige en vertrouwde omgeving staan bij deze gastouder hoog in het vaandel.

Purmerend
Een ervaren gastouder in de Weidevenne heeft plek voor kinderen van 0 – 4 jaar op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag.

Zaandam
Een lieve gastouder met 2 jonge kinderen heeft per direct plek op de maandag, dinsdag, woensdag & donderdag. Zij woont vlakbij de opgang naar de A8 (in de wijk Kogerveld) en hierdoor maakt het ook een fijn plekje voor ouders die over de A8 rijden en op doorreis zijn naar het werk of naar huis.

“Neem voor meer informatie over bovenstaande gastouders contact met ons op”.
Stuur een e-mail naar info@loky.nl of bel 0229-505063 / 06-38744732

Druk op onderstaande button om meer te lezen over onze gastouders !

onze gastouders