Ervaringen van diverse vraagouders !

 

Wij vinden dat Loky altijd voor je klaar staat.
Ze zetten zich 200 procent in om een juiste gastouder en vraagouder te koppelen. Met allerlei vragen of het nu over kinderopvangtoeslag gaat of opvoeding je kan bij ze terecht. Workshops ,cursussen ,dagjes uit , niks is ze te veel om te organiseren. Niet alleen de gastouder leert maar ook de vraagouder. Kortom een klein persoonlijk gastouderbureau met  heel veel grote kwaliteiten!
Waar wij super tevreden mee zijn.
Groetjes Martine S.

Loky is een gastouderbureau waar er door personen wordt gewerkt die met liefde hun vak uitoefenen. zijn er problemen staan ze onpartijdig klaar. uit eigen ervaring hebben we dit meegemaakt. ze zijn wel iets duurder dan sommige andere bureaus, maar ik betaal graag wat meer voor een goede menselijke omgang. We zijn ook wel eens gezwicht voor een goedkoper bureau. het enige wat die doen is incasseren. heb je vragen dan gaat de teller extra tikken. dat heb je niet bij loky. we zijn er nu 3,5 jaar klant ben blij dat ik er zit kan goed met de dames en heer overweg, en overleggen als er wat is.
Koert Nanette Noa en Isabel

Mijn ervaring met Loky. “Loky is een gastouderbureau waar open communicatie in een hoog vaandel staat. De lijnen zijn kort en meedenken is gewoon. Gastouderbureau Loky is zeker een aanrader voor iedere werkende ouder die op zoek is naar een gastouderbureau met vertrouwen”.
Karin

Loky is een goed gastouderbureau met gezellige mensen. In tegenstelling tot andere gastouderbureaus hoor je regelmatig iets van hen door middel van updates en nieuwsbrieven. Daardoor merk ik dat ze dagelijks bezig zijn voor ouders en gastouders. Er wordt van alles georganiseerd; zoals cursussen, dagjes uit, sinterklaasviering, etc. Dat houdt de sfeer gezellig en ontspannen. Je kunt merken dat ze ervaring hebben en weten waar ze over praten. Ook vind ik het een groot voordeel dat er ook na kantooruren iemand bereikbaar is. Zelfs ‘s avonds kun je wel eens een antwoord op een vraag verwachten via de e-mail en ik ervaar dit als bijzonder prettig.
Joyce

Al negen jaar lang ben ik verbonden met dezelfde fijne gastouder. Eerst liep de bemiddeling via een ander (online)bureau. Ik merkte dat toen ik vragen had over de Kinderopvangtoeslag, ik moeilijk contact kreeg en uiteindelijk ook niet de juiste informatie. Wat een verschil met Loky ! Mijn gastouder koos ervoor om uitsluitend voor kwaliteit te gaan en heeft mij samen met andere vraagouders voorgesteld de overstap naar Loky te maken. Dat heb ik gedaan en wat ben ik er blij mee! Persoonlijk contact, iemand die met je meedenkt en waar nodig zelfs bij je aan tafel schuift, een scherp bemiddelingstarief, informatieve bijeenkomsten én elk jaar een ontzettend leuke verzorgde gastouderdag !
Petra

“Loky is;
-professioneel
-vriendelijk
-service en persoonlijk gericht
Wij hebben de samenwerking met Loky als zeer prettig ervaren. Medewerkers staan voor je klaar en doen een stapje extra. Daarnaast het jaarlijkse loky-uitje waar we met veel plezier op terug kijken. Loky is een aanrader!
Familie Groot uit Beverwijk