Vraagouder zoekt gastouder !

Actuele aanvragen:

***

Beverwijk
Per direct zijn wij op zoek naar een gastouder voor een meisje van 4 jaar. Zij gaat naar basisschool de Anjelier in Beverwijk. De opvang is met name nodig in de ochtend. De dagen zijn flexibel maar op woensdag is er sowieso geen opvang nodig.

Beverwijk
Per direct zijn wij op zoek naar een gastouder die op woensdag en vrijdag de voor- en naschoolse opvang voor een meisje van de Sleutelbloem zou willen doen.

Beverwijk
Per juli zijn wij op zoek naar een gastouder die 2 broertjes op zou willen vangen. De oudste van 5 gaat naar basisschool de Sleutelbloem en de jongste is 3 maanden. Er is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opvang nodig op flexibele uren.

Castricum
Per november zijn wij op zoek naar een gastouder die op donderdag plek heeft voor een baby.

Purmerend
Per z.s.m. zoeken wij een gastouder voor een jongetje van 4 jaar. Hij gaat naar basisschool de Kleine Karakiet (op de Slengstraat).
Opvangdagen zijn donderdag en vrijdagochtend van 7.00 uur tot 8.35 uur en donderdagmiddag vanaf 14.15 uur.

Purmerend
Op termijn zoeken wij een gastouder aan huis. Dagen/tijden kunnen besproken worden, belangrijk is wel dat je gediplomeerd gastouder bent (of een vergelijkbaar diploma bezit), in het bezit bent van een VOG en EHBO-certificaat, opgenomen bent (of wil worden) in het Personenregister Kinderopvang en/of zelfstandig ondernemer bent.

Zaandam
Per juli zijn wij op zoek naar een gastouder aan huis (in Zaandam – Zuid) voor een meisje van 4 jaar en een baby die nog geboren moet worden.┬áHet meisje gaat naar basisschool Het Baken en zal dan ook gebracht en gehaald moeten worden.
Opvangdagen zijn maandag en dinsdag.

*****

 

Druk op onderstaande button om meer te lezen over het gebied waar wij actief zijn !

ons gebied