Vraagouder zoekt gastouder !

Actuele aanvragen:

***

Assendelft:
Gastouderbureau Loky zoekt per januari 2020 een hele lieve gastouder voor 2 broertjes van 5 & 6 jaar. Zij gaan naar basisschool de Delta in Saendelft. De schooltijden zijn van 8.15 – 13.45 uur, maar er is ook voorschoolse (vanaf 7.00 uur) en naschoolse opvang (tot 16.30 uur) nodig. De opvangdagen zijn maandag en donderdag.

Assendelft:
Gastouderbureau Loky zoekt per z.s.m. een hele lieve gastouder voor een jongetje van bijna 4 jaar. Hij gaat naar basisschool Het Koraal in Saendelft. De schooltijden zijn van 8.30 – 14.00 uur. Er is zowel voorschoolse als naschoolse opvang op dinsdag en donderdag.
Neem even contact met ons op voor meer informatie over de tijden.

Beverwijk:
Gastouderbureau Loky zoekt per januari 2020 een gastouder voor een broertje en zusje van 8 en 7 jaar. Zij gaan naar basisschool de Sterrekijker. De opvang is nodig voor maandag t/m donderdag (voor- en naschools ) en op vrijdag alleen voorschools.

Beverwijk:
Wij krijgen regelmatig aanvragen voor kinderen die op b.s. “De Wilgenroos” zitten. Bent u gastouder of lijkt het u leuk om gastouder te worden neem dan gerust contact met ons op.

Heemskerk:
Per direct zijn wij op zoek naar één of meerdere gastouders die kinderen ophalen van basisschool de Leonardus in Heemskerk. Wie doet dit of vindt dit leuk om te gaan doen. Bij deze school zijn meerdere gezinnen die opvang zoeken. Wil je weten of er een gezin is dat bij jou past neem dan z.s.m. contact met ons op.

Wormer:
Medio 2020 zijn wij op zoek naar een gastouder voor een broertje en een zusje waarvan de oudste naar basisschool de Eendragt in Wormer gaat. Welke gastouder doet dit of vindt dit leuk om te gaan doen. Er is 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) voor- en naschoolse opvang nodig.

*****

Druk op onderstaande button om meer te lezen over het gebied waar wij actief zijn !

ons gebied