Vraagouder zoekt gastouder !

Actuele aanvragen:

***

Beverwijk
Per direct zijn wij op zoek naar een gastouder die kinderen ophaalt van basisschool de Sterrekijker in Beverwijk. Welke gastouder doet dit of vindt dit leuk om te gaan doen. Er is 3 dagen per week voor- en naschoolse opvang nodig.

Beverwijk:
Wij krijgen regelmatig aanvragen voor kinderen die op b.s. “De Wilgenroos” zitten. Bent u gastouder of lijkt het u leuk om gastouder te worden neem dan gerust contact met ons op.

Heemskerk
Per direct zijn wij op zoek naar één of meerdere gastouders die kinderen ophalen van basisschool de Leonardus in Heemskerk. Wie doet dit of vindt dit leuk om te gaan doen. Bij deze school zijn meerdere gezinnen die opvang zoeken. Wil je weten of er een gezin is dat bij jou past neem dan z.s.m. contact met ons op.

Uitgeest:
Per direct zoeken wij een lieve gastouder voor een baby van 5 maanden. Opvangdagen zijn dinsdag de hele dag en woensdagochtend.

Wormer
Medio 2020 zijn wij op zoek naar een gastouder voor 2 zusjes waarvan de oudste naar basisschool de Eendragt in Wormer gaat. Welke gastouder doet dit of vindt dit leuk om te gaan doen. Er is 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) voor- en naschoolse opvang nodig.

*****

Druk op onderstaande button om meer te lezen over het gebied waar wij actief zijn !

ons gebied