Ervaringen van gastouders

Ik ben heel erg tevreden over Gastouderbureau Loky. Ben zelf nog geen jaar gastouder, maar ben erg tevreden over de begeleiding. Dit komt o.a. door de kleinschaligheid, dus veel aandacht. Je kan altijd contact op nemen; zowel de gastouder als de vraagouder. Ze zorgen regelmatig voor bijscholing, maar ook voor leuke uitjes.
Groetjes, Karin

Mijn ervaring met het gastouderbureau, als ouder en als gastouder zijn beide erg positief. Goede bereikbaarheid, telefonisch en via de mail. Professionele werkwijze, probleemoplossend denken en altijd vriendelijk. Deze uitstraling geeft een vertrouwd gevoel, bij zowel ouder als gastouder.
Sandra

Loky is een gastouderbureau met een persoonlijke aanpak. Staan altijd voor je klaar. Bij ziekte van de gastouder is andere opvang goed geregeld”.
Danielle

Gastouderbureau Loky heeft met veel enthousiasme geholpen om de deuren van Tante van Teun Gastouderopvang te laten openen. Hun liefde voor het vak werkt aanstekelijk. Geen vraag is te veel en er wordt altijd even terug gebeld. Dit typeert Gastouderbureau Loky; de passie van Kyra, Mark en Roos.
Vriendelijke groeten, Debby

Ik werk al jaren samen met Gastouderbureau Loky en ben zeer tevreden. Ze bieden regelmatig leuke thema-avonden aan, laten merken dat ze hun gastouders waarderen door regelmatig contact met ze op te nemen, je krijgt altijd snel antwoord op je vragen, regelen snel een vervanger als je een keertje uit nood niet kan opvangen en denken mee als je als gastouder met een probleem zit.
Ook het jaarlijks gastouderuitje en etentje zijn momenten om naar uit te kijken – zo leer je collega gastouders beter kennen en sta je zelf een keertje in het zonnetje. Al met al is Gastouderbureau Loky een bureau dat net een stapje extra voor je doet!
Esther