Dag van de gastouder !

Dag van de gastouder ! – donderdag 17-9-2015

Op de volgende pagina vindt u informatie over de gastouder vlag. Doel van deze dag: Ons werk als gastouder laten zien. Laat zien wat een mooi beroep wij hebben. Wat doen wij de hele dag met de kinderen. Wat doen wij buiten de opvangtijden voor de kinderen en ouders. Doe ook mee met dit evenement:
https://www.facebook.com/events/961415387212728/

Om 16.00 uur gaan we allemaal bellenblazen, in de tuin, op je balkon, voor op straat, met een groep in een park. Daar waar jij wilt! Maak mooie foto’s en deel deze op Facebook. Als u een vlag bestelt krijgt u nota bene ook een kleurplaat van de vlag.
Gastoudervlag bestellen? Laat zien dat je meedoet aan deze gastouderdag door de vlag uit te hangen. Deze vlag is ontworpen door Lieke Broertjes en vormgegeven door van Langen ontwerp en advies. Afmeting van de vlag 1mx1,5m. Hoe meer vlaggen er in totaal besteld worden hoe goedkoper de vlag wordt. Maar u moet denken aan €15,00 per vlag (excl. Verzendkosten).
De vlag van de nationale gastouderdag is te bestellen bij Lieke Broertjes via: gastouder.vlag@hotmail.com Stuur een mailtje met: uw naam, naam van uw opvang/bureau, LRKP nummer, adres en aantal vlaggen. De bestelling is t/m 20 juli 2015 te plaatsen. U ontvangt dan voor 31 juli een email met de definitieve prijs en het rekeningnummer. U heeft dan 7 dagen de tijd om het geld over te maken. Alleen betaalde vlaggen worden besteld en geleverd.
Heeft u vragen? Mail dan naar gastouder.vlag@hotmail.com
Deze dag is bedacht DOOR gastouders VOOR gastouders! Eerste idee is gekomen van Martine van Lingen.

Dag van de gastouder