Mogelijkheid tot gastouder aan huis
We vinden de beste gastouder voor je kind
Geregistreerd bureau bij LKR

Gastouderbureau in Avenhorn

Bij Gastouderbureau Loky in Avenhorn helpen wij vraagouders al meer dan 25 jaar om de perfecte gastouder voor hun kind(eren) te vinden. Dankzij onze ervaring weten we dat ouders een persoonlijke kinderopvang zoeken die perfect past bij hun kind(eren). Wij onderscheiden ons door er persoonlijk te zijn voor zowel de ouders en de kinderen als de gastouders die bij ons aangesloten zijn. Op deze manier vinden we de beste match, waardoor uw kind(eren) veilig en vertrouwd opgevangen kunnen worden.

Klimspin - Loky

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
Neem dan nu contact op!

Gastouderbureau voor opvang in regio Avenhorn

De kinderopvang via ons gastouderbureau is kleinschalig, waardoor alle gastkinderen persoonlijke aandacht krijgen. Daarom hebben wij in omgeving Avenhorn verschillende gastouders waar uw kind(eren) terecht kunnen voor kleinschalige opvang. Bij Gastouderbureau Loky kunnen kinderen terecht bij gastouders in onder andere:

  • Avenhorn
  • Hoorn
  • Purmerend
  • Heemskerk
  • Assendelft

Woont u in een van de andere omliggende steden of dorpen? Of wilt u liever een gastouder aan huis? Hier vinden we samen vast en zeker een passende oplossing voor!

 

Kinderen op bal - Loky

Opvang zonder zorgen dankzij deskundigheid

Voor vraagouders hebben wij veel informatie verzameld over ons gastouderbureau in Avenhorn, zodat u deze op het gemak kunt doornemen. Bovendien is de gastouderopvang van Gastouderbureau Loky geregistreerd in het LRK, waardoor het ook mogelijk is om kinderopvangtoeslag te krijgen. Hier helpen wij u uiteraard graag bij door hulp en advies op basis van uw situatie te geven. Daarnaast is Gastouderbureau Loky in Avenhorn ook aangesloten bij de KNGO en zijn wij altijd klachtenvrij verklaard door De Geschillencommissie. Bovendien zijn onze gastouders gecertificeerd als Coach Gezonde Kinderopvang. Met andere woorden, u vertrouwt uw kind(eren) toe aan een deskundige opvang.

Ontdek welke gastouders beschikbaar zijn

Wilt u meer informatie over onze tarieven of bent u benieuwd welke gastouders er in uw omgeving beschikbaar zijn? Neem contact op met Gastouderbureau Loky in Avenhorn door te bellen naar 0229-505063 of te e-mailen naar info@loky.nl. Wij zijn goed bereikbaar en denken graag met u mee in oplossingen die we omzetten in concrete afspraken. Wanneer mogen we met u kennismaken?

springkussen - Loky