Gastouder Yasemin

Avenhorn, 8 maart 2022

Zorgzame en creatieve gastouder Yasemin.

Ik ben Yasemin Sahin, geboren in 1993. Samen met mijn partner en mijn twee kinderen van 3,5 en 1,5 jaar wonen wij in Assendelft. Van jongs af aan ben ik al met kinderen in de weer. Nadat ik mijn opleiding HBO Pedagogiek heb afgerond, ben ik werkzaam geweest op de Peuteropvang en op de BSO.

Nu ik twee jonge kinderen heb, zou het mij leuk lijken om thuis opvang te bieden. Wat mij vooral aanspreekt aan gastouderschap is dat je meer aandacht en tijd kan geven aan de kinderen en zo goed kan inspelen wat het kind van je vraagt.

Ik vind het leuk om creatieve sensorische activiteiten te doen met de kinderen. Ook spelen wij graag buiten, dansen en zingen we, lezen wij boekjes en doen wij allerlei andere activiteiten.

Mijn pedagogische visie is vooral gericht op; respect, zelfvertrouwen en creativiteit.

Mijn voorkeur gaat uit naar de leeftijdscategorie van 0-4 jaar, maar ik sta ook open voor andere leeftijden. Ik ben niet in staat om kinderen op te halen of te brengen naar school.

Behalve op de dinsdag en woensdag ben ik elke dag beschikbaar. In november veranderd mijn beschikbaarheid. In overleg is er veel mogelijk.

Heb je interesse? Kom gerust een keer langs om kennis te maken.