Gastouder Heemskerk – Suzanne

Bent u op zoek naar bso vanaf basisschool De Lunetten in Heemskerk ? En vindt u een gezellige en ontspannen sfeer belangrijk, met kleinschalige opvang voor maximaal 6 kinderen per dag in plaats van grote groepen? Kijk dan ook eens bij BSO Tranquilo, mijn gastouderopvang. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang en veel kennis van ontwikkelingspsychologie en pedagogiek.

Hier vinden kinderen een 2e thuis, waar ze zich veilig en geliefd voelen, waar veel individuele aandacht voor ze is en waar samen plezier maken heel belangrijk is! Er is heel veel speelgoed voor alle leeftijden, en ik koop regelmatig iets nieuws als ik denk dat het een mooie aanwinst is voor de groep. Er is veel knutselmateriaal, er zijn veel puzzels en spellen en ook hebben we een uitgebreide thuis-bibliotheek 🙂 Natuurlijk gaan we ook heel vaak buiten spelen en maken we leuke uitstapjes!

In 2018 ga ik een overstap maken naar het alleen nog bieden van buitenschoolse opvang voor basisschool De Lunetten. De naam van de opvang zal dan ook wijzigen. In de loop van 2018 zullen namelijk bijna alle kinderen uit de dagopvang afscheid nemen, tot ik uiterlijk begin 2019, mogelijk eerder, alleen nog bso-opvang bied. Dat betekent dat ik geen kinderen onder de 4 jaar meer aanneem, en dat elk vrij plekje nu bestemd is voor een bso-er van de Lunetten. Zij zijn van harte welkom tussen 06.45 en 18.00 uur, in vakanties en tijdens studiedagen voor hele dagen, en verder voor zowel voorschoolse als naschoolse opvang.

Op dit moment kan ik helaas geen flexibele opvang bieden, alleen op vaste dagen. De opvang wordt bemiddeld via gastouderbureau Loky, waardoor u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Er zijn op dit moment al een paar vrije plekken, en vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie kan altijd!

Een hartelijke groet van Suzanne!